Kit ascutire dalti Tormek pentru polizoare, BGM-100 si SVD-186

BGM-100 si SVD-186

Produs nou

2 Produse

In stoc

762,97 lei cu TVA

-5%

803,13 lei cu TVA

Informatii

Kitul Tormek BGM-100 si SVD-186 include tot ce aveti nevoie pentru a putea folosi sistemul de ascutire patentat cu racire cu apa pe orice polizor de banc uzual. 

Nu conteaza ce sistem de ascutire folositi, cea mai grea parte in ascutire este sa redati exact forma si unghiul tesiturii. Acum Tormek

ofera acest sistem pentru a va permite sa faceti asta pe un polizor de banc normal fara racire cu apa. 

De ce ar furniza Tormek un astfel de kit?

Credem ca sistemele Tormek sunt superioare si pot ascuti aproape toate sculele din atelierul dumneavoastra. Nu  este insa un secret  daca se vorbeste despre daltile de strunjire in lemn formare initiala a acestora poate fi facuta mai rapid pe un polizor de banc normal.

Mai stim ca unii strungari in lemn dedicati produselor noastre au si un polizor de banc pe care il folosesc la formarea bruta a sculelor. Este insa dificil sa controlati precis de mana un astfel de proces si uneori se indeparteaza mai mult material decat trebuie.

Acum aveti posibilitatea sa utilizati atasamentele precise de la Tormek pe tot parcursul procesului de ascutire putand face fomare rapida si apoi sa finisati, sa ascutiti si sa honuiti corect cu acelasi atasament.

  • SVD-186
  • - Pentru  reproducerea exacta a formei si tesiturii, daltilor de sculptura si tamplarie in forma de U si V precum si a insertiilor de strunjire in lemn.
  • - Pot fi reglate diferite lungimi a tesiturilor. 
  • - Si pentru dalti de sculptura indoite si in forma de V
  • - Latimea maxima a daltii de 36 mm (1"). 

Atasamentul / suportul de strunjire a daltilor in forma U si V este compus din suportul de  scule (1) care intra in maneca (2).

Dalta de ascutit este aliniata cu un disc (4) si stransa cu un surub (5).

Exista o saiba (6) pentru dalti de scobire mai late si inelul opritor (7) poate fi setat pentru a accepta dalti convexe prin stangerea unui surub (8).

Suportul poate fi setat in orice pozitie de la  0 la 5 cu un imbus de 5 mm (9). Setarea poate fi notata pe o eticheta speciala (10), care se lipeste apoi pe manerul daltii ascutite.

Un creion special care poate scrie pe aceste etichete este inclus in set (11).

Pentru daltile de strunjire lemn exista un ax (12) impreuna cu un surub de montaj (13) si un imbus de 2.5 mm. (14).

 


 

Recenzii

Scrie o recenzie

Kit ascutire dalti Tormek pentru polizoare, BGM-100 si SVD-186

Kit ascutire dalti Tormek pentru polizoare, BGM-100 si SVD-186

30 alte produse in aceeasi categorie:

Descarcari